Storyboost-sabinasverden.jpg

Sabina Therese Haysen

www.sabinasverden.com/
www.instagram.com/sabinasverden/
// sabinasverden

TEMAER
Boligindretning - DIY - Familieliv - Rejser - Livet som nogens mor

Sabina Therese Haysen har blogget professionelt siden 2016 og står bag en af Danmarks største DIY-blogs. Hendes unikke univers består af fortællinger og hverdagsglimt af alt fra makeover i hendes villa i Aarhus til indretning, hverdagslivet som mor til to, personlige beretninger og familiens mange rejser i ind- og udland. Sabinas indhold på de sociale medier har altid en inspirerende vinkel, uanset om det er en landsdækkende trend eller et nyt projekt i hendes “gør-det-selv” villa, som hun har istandsat sammen med sin kæreste i 10 år. En villa der har huset TV programmet “Hvem bor her”, en reklamefilm og et par boligrapportager gennem årene.

Sabina er 36 år gammel og bor i Aarhus med sin kæreste og deres to børn Sylvester (8 år) og Frida (3 år). Hun er uddannet folkeskolelærer (2008) og er knivskarp til at formidle og skabe det kreative indhold bestående af enten billeder, blogindlæg og æstetiske “Tutorial” inspirationsfilm. Sabina er flere gange blevet sammenlignet med “Den moderne Jørgen Clevin” og har altid en ny idé i ærmet!

Sabina har siden 2016 drevet sin virksomhed “Sabinasverden”, hvor hun tilbyder sine kunder foto- og filmcontent, indhold og omtale på sin blog og Instagramprofil samt kreative events og workshops, som hun selv faciliterer.

 Kontakt os for mediekit, inkl. nyeste tal samt info om tidligere samarbejdspartnere!