Storyboost er et content- og influencerbureau bestående af udvalgte stærke profiler, som har det tilfælles, at de elsker at dele og inspirere på deres platforme med ægte, kreativt, æstetisk og vedkommende indhold.

Vores bureau består til en start af to influencers, og planen er, at vi udvider med udvalgte profiler hen ad vejen. Udover influencersamarbejder tilbyder vi også forskellige indholdsopgaver - rådgivning, drift og eksekvering - særligt inden for influencer marketing, content marketing, sociale medier og PR.

Storyboost er drevet af Trine Werner Oue, der igennem de sidste +10 år har arbejdet som kommunikationsrådgiver og marketingstrateg med PR, bloggere (før de hed influencers), kampagner og medier på nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer, bl.a. Advice og Radius CPH, og senest i LEGOs interne reklamebureau, LEGO Agency.

Trine har derfor rig erfaring fra arbejdet med kommunikation og influencerkampagner og vil fungere som en rådgivende partner i samarbejdet for at sikre den bedste sammensætning af indholdselementer, som også er velintegreret med jeres eksisterende marketing- og kommunikationsindsatser.

Storyboost-Trine.jpg