Storyboost-livingonabudget.jpg

Louise / living on a budget

www.livingonabudget.dk
www.instagram.com/livingonabudget.dk/
// livingonabudget

TEMAER
Bolig - Have - DIY - Rejser - Mad - Livsstil

Louise Otto har blogget professionelt på bloggen Livingonabudget.dk siden 2015, hvor hun gennem kreativt og æstetisk indhold inspirerer sine læsere og følgere. Bloggens indhold spænder bredt indenfor livsstil, interiør og DIY, krydret med beretninger om livet som mor, kæreste, selvstændig og generelt livets hurlumhej på godt og ondt. 

Louise er 34 år og bor sammen med sin kæreste Morten, deres søn Malte på 5 samt familiens to hunde Samson og Smilla lidt uden for Skanderborg i den lille landsby Veng. 

I 2014 tog Louise og Morten springet hjem til Jylland efter flere år i København. Her blev lejligheden på Amager skiftet ud med hus på landet, hvor gør-det-selv projekter både inde og ude har fyldt meget siden, hvilken hendes Instagram og blog bærer stor præg af. 

Louise er uddannet markedsføringsøkonom i 2013 og har tidligere arbejdet med salg og markedsføring indenfor IT- og ejendomsmæglerbranchen. 

Siden Louise blev selvstændig i 2018 har hun arbejdet som konsulent inden for markedsføring, som boligstylist og fotograf og formidler både tekst, inspirationsvideoer og billeder af høj kvalitet med stor fokus på det visuelle og æstetiske udtryk. På bloggen ligger hun vægt på den ægte historie og rummer altid et nærvær overfor sit publikum. 

~

Kontakt os for mediekit, inkl. nyeste tal samt info om tidligere samarbejdspartnere!