Vi skaber stærkt indhold, der tilfører nyt liv til din historie

En stærk influencer-indsats tager afsæt i det gode indhold. For os handler influencer marketing nemlig ikke kun om at sprede budskaber – det handler om at skabe så godt og engagerende indhold, der sætter gang i en bevægelse eller påvirkning blandt de mange, der følger med. Vi udvikler og leverer derfor indhold i mange former og udgaver, som danner udgangspunktet for enhver indsats, som vi tager del i.

Et samarbejde med os består derfor af tæt dialog, rådgivning og sikring af en veludført influencer-indsats med det formål, at samarbejdspartnere føler sig i trygge hænder fra start til slut, og hvor kvalitet, værdi og professionalisme er af højeste prioritet.

Vi arbejder med følgende indholdselementer, men vi udvikler os hele tiden og har konstant et øje for, hvilke elementer der vil give mest værdi i en given kontekst:

BLOGINDLÆG med længere og mere dybdegående fortællinger med billeder, video, links, konkurrencer mm.

INSTAGRAM posts og stories – deling af billeder og tekst, der er forberedt til formålet + teasers for yderligere aktivitet.

FOTOOPGAVER – fra boligreportager til oplevelser og rejser, produkt- og miljøbilleder mm., hvor der ønskes et særligt udtryk.

VIDEO – udvikling af små og større videoer, som kan bruges i såvel eksterne som interne kommunikationsindsatser.

STYLISTOPGAVER udført af vores influencere, som samtidig dækker det via sine platforme og dermed skaber yderligere værdi.

WORKSHOPS OG EVENTS med deltagelse af vores influencers i form af vært, oplægsholder, inspirator eller som trækplaster i et kundeevent.

AMBASSADØRSKAB hvor vores influencer indgår et samarbejde over en længere periode for at sikre en stærkere kendskabsopbygning og værditilføring.

RÅDGIVNING OG KONCEPTUEL UDVIKLING AF INFLUENCER-INDSATSER i tæt samarbejde med vores agent og strategiske rådgiver Trine, som har mange års erfaring med influencer marketing og derfor kan levere tæt sparring og konkrete anbefalinger.

• RÅDGIVNING OG HÅNDTERING AF SOCIALE MEDIER

Har I brug for at se eksempler på udførte opgaver, så kontakt os endelig, så vi kan sende nogle cases til jer.